DAPUR KECIL KU

Rabu, 18 Mei 2011

TUDUNG SALES

Kembali kepada tudung lak..
ini paten yg baru dah aku belum lagi tayang kat sini jd klu sape2 berkenan blh lah hubunggi ku dgn segera utk tempahan yer.
Harga utk tudung ZnZ 3 line berbatu RM30.00
Belian 2 helai ke atas free postage
model tudung memang tak reti senyumlah






yg berminat sila contact no ini 019-9543616(ida) sms atau call

3 ulasan:

Zaliedana berkata...

Assalam kak ida,xpe xserik pong kak,sy faham,yerla kalu weekend msti ssh cikit akak nak p post kan,dengan nak tlg jaga gerai lagi..

kzai berkata...

salam ida...wah dh jd tokey tudung plk ye...
RE:harga Kmix tu rm2600 setelah tawar menawar...

Juwita Jamaludin berkata...

ida.. cantik2nya tudung.. selamt berbisness

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...