DAPUR KECIL KU

Rabu, 13 Mac 2013

RED VELVET CREAM CHEESE UTK DIJUAL

salam...
rindu nak update blog
tp takde pc jd guna phone ajelah
kat atas tu RVC dgn cream cheese
ada yg berminat utk try dulu sblm order yg besar jd blh beli yg kecik2 sebekas hanya RM4
jika berminat silalah buat tempahan dahulu sbb ni hot sale klu bawak kat opis memang sold out.
min order 4 bks jika waktu tu memang takde order lain tp klu ada order dr cust lain yg dlm bks kecik ni nak sebekas pun blh
ni no phone kita yer 019-9543616
tiada delivery
duk kawasan cheras
dekat tesco ampang,jusco maluri,K4,tesco xtra ni kira kawasan perjumpaan

Selasa, 11 Disember 2012

DEMAN DURIAN CREPE...

Salam...
Terasa rindu nak masuk dapur ni tp dek kerana kesibukn dan tugasan harian maka terpaksa lupakan niat nak berblog hu..hu..
skrg ni demam durian crepe
sblm ni aku pernah lah ckp sorang2 tak nak ambik order durian crepe sbbnya suami x suka mkn durian,x suka bau durian dan segala2 yg ada asas durian dia memang pantang.tapi dek kerana pujukan kawan2 ku buatkn juga...
ini sebahagian yg sempat ambik gambar


penuh peti ni baru 50 set.
utk yg berminat blh ler order 1 set RM6 ada 3 pcs spt dlm gambar.tp tiada delivery jd order akan diterima utk yg dtg pick up sendiri sahaja.
PPR PUDU ULU!CHERAS

Isnin, 29 Oktober 2012

Order

salam...
salam aidil adha juga buat semua teman
tiada kata2 jd layan aje gambar order ini klu sesapa berminat blh call 019-9543616


ok bye klu berminat jgn lupa dail no di atas yer 



Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...