DAPUR KECIL KU

Jumaat, 16 Disember 2011

SAPU UMAH BYK SAWANG DGN ORDER

Salammm..

agak lama tak update dek krn kebusyan di opis ni jg utk elakkn lg byk sawang kat laman sesawang ni kita masuk order dulu yer
ORANGE MOCHA BROWNIES

ini utk sape2 yg berminat utk order hrg spt di bawah
1 resepi RM30 with chocolate ganache
1/2 resepi RM 20 with chocolate ganache
packing mcm kat atas satu pack RM3 min order 8 pack


KEK KAREMEL order dr kak aizar

order dr kwn aishah putrajaya
order dr nana
dah lupa sape yg order tp rasanya kak maisah kot

order dr kak maisah lg selepas order yg kat atas tu
special request dr kak maisah nak ladybird biru

terima kasih semua.

3 ulasan:

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

lawonyer mcm2 corak....

tak sanggup nak ambik tempahan apam ni... renyah.. tak larat nak berjaga malam dah ler ni... almaklumlah dah tua.. hehe..

ady berkata...

as-salam
banyaknye order..sedap2 semuanye..

Paty's Kitchen - Cook with passion. berkata...

Alhamdulillah...moga tambah rezeki...amin....

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...