DAPUR KECIL KU

Rabu, 27 April 2011

IKLAN LAGI~BIHUN SUP UTARA

Salam jgn jemu ler sbb aku nak promo gerai sendiri,sape lagi nak promo klu tak sendri kan.jd klu sape2 nak teringin kepingin nak merasa keenakan bihun sup utara yg di masak sendiri oleh my beloved hubby ni sila2 lah dtg ke gerai kami yg terletak di Jalan Pudu Ulu klu sape2 yg pernah lalu kat taman shamelin pasti jumpa bagunan PGRM dr bagunan tu terus aje menuju ke PPR Pudu Ulu atau dgn kata senangnya guna aje alamat ni.
Hadapan Blok A
PPR Pudu Ulu
Per. Awam DBKL
56100 Cheras KL
016-3571159(cheff E)
SUPER SPECIAL

GEAR BOX SPECIAL


ISI KADUNGAN YG PASTI MEMIKAT PENGEMAR SUP


JaDi ApA TuNgGu LaGi

peta lokasi

6 ulasan:

Ummi berkata...

Salam singgah Marlida...waaah mihun sup utara...mmg best!!! Selalu gak makan Mihun Sup Pak Ali kat kedai kat rumah nih..hehee.tu yg malas buat tuh...org yg jual tu mmg org Utara... Waaah blueberi bun kat bawah tu pun lg cantik dia putar2 kat atas tuh..hehehe

maz berkata...

salam ida..waaa TAHNIAH ida dah ada bsnes sdri..insyaallah jika mnghala kesana pasti kita singgah..cma memang jarang skli p area stu..sbb jauh kan..lgipun hb xde kat sni lgi susah nk jln jauh2..smga ida trus maju jaya..suke tgk kwn dah ada bsnes sdri mcm ida ni..truskan usaha ida..

Wattie berkata...

Assalamualaikum Ida,
Terliurnya tengok bihun sup Ida pagi pagi ni...kalaula dekat hari hari kita order....

Zaliedana berkata...

Assalam kak ida,dari kat fp dulu mmg dah teringin ngan bihun sup utara nih,dahla kak madihaa duk promot baik punya..Hehe..Akak kalo dkat mmg dah singgah slalu nih..

munna berkata...

terliur tgk bihun sup utara ni... sedap betul nampaknya...

hanaz ishak berkata...

assalamualikum...jalan2 tgok makan kat lama kawan2....memang sedap ...tgok pon dah tau ida oii...bila la leh rasa yg hubby ida masak pulak

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...