DAPUR KECIL KU

Rabu, 27 April 2011

TUDUNG

Masih ada lagi yg berminat utk membeli kain tudung.Jika di beli di butik2 tudung harga utk satu tudung ni ada yg sampai mencecah RM70,RM80 sehelai tp kali ni aku buat promosi secara on line untk 2 minggu ini sahaja harga untuk tudung ni hanya RM35.00 tanpa pos caj utk semenanjung sahaja.klu yg luar semenanjung tu kena lah kos pos nya.Jika berminat sms ke 019-9543616 atau pun email marlidaida@yahoo.com
dah tak byk yg tinggal hanya 2 minggu ni saje lepas ni stok lain pulak yg akan dtg yer.jd klu tak dpt jgn menyesal.
warna tudung sold out
*hitam
*jingga
*peach
utk nampak lebih clear bunganya.memang cantik sgt kainnya tak panas.

ini yg jenis 3 layer lagi cantik.

ini aje stok warna yg masih ada

tudung 3 lapis yg diselang seli kan dgn kain jeans.tak panas dan ringan amat simple

ok klu berminat cepat2 hubunggi ku

1 ulasan:

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...