DAPUR KECIL KU

Isnin, 6 Disember 2010

ORDER

Order dr kak sadiah dan juga zila katanya nak try dulu.no hal aku buat aje sambil2 aku buat utk diri sendiri jd mana2 yg ada belen tu aku letak lah kat aku punya lasagna
kembar bkn main suka lagi lasagna pesen ni sos merah + sos putih memang best lah utk yg gemar cheese tambah lg cheese memang syok lah


ini lak 6 biji kek karemel order dr awin utk majlis bekhatam anak baeranak nya dan juga bluebery neopolitan cake order dr lisa.



1 ulasan:

LinRosLy berkata...

SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH....

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...