DAPUR KECIL KU

Rabu, 8 Disember 2010

UPDATE MY TESTIMONI

Gambar ni di ambil lebih kurang 7 bulan lepas klu tak silap.kami memang keturunan cubby2 so layan aje rupa belon2 ni ha..ha..
berat masa ni dekat2 90kg dah ni

ini gambar sebelum aku ambik win tea atau apa2 produk MRT baru masuk ahli aje lum berminat nak beli apa2 sbb dah giveup dgn dgn mcm2 produk dan masa ni aku sebenarnya ambik 2b model tp takde kesan apa2 badan tak naik dan tak turun2 pun.Tengok pakai seluar pun bkn main sendat lagi.Aku masuk ahli pun sbb x classmate masa belajar dulu pelawa konon tak nak kecewakan member masuk lah lg pun masuk ahli pun dpt produk gak tp klu dpt buku aje jgn harap aku nak masuk 

Ok ini gambar terbaru selepas hilang 5kg setelah ambik win tea selama 3 minggu(mcm tak nampak kesan aje kan)ikut ukuran lilit aku hanya hilang 1cm utk setiap bahagian spt perut,peha dan punggung itu aje tempat yg slalu aku ukurnya.
Aku ni badan jenis pear so klu org tengok atas mcm sais S bawah alamak XXL lah memang susah betul nak cari baju jd aku terpaksa tempah.klu seluar jeans tu jgn harap lah memang tak merasa nak pakai jd aku kena pakai slack aje.ok nanti aku update lagi  gambar selepas genap sebulan aku guna produk
ini gambar fresh from oven baru ambik agak2 ada beza tak?

4 ulasan:

Am (Flora Heights) berkata...

thaniah.., wah kira ida dh nmpk susutlah juga. kita pun dh bagai2 makan produk slim tapi susahnya nk turun tau. kadang tu cam give-up pulak tapi masih nk kurus gak tu..! baper harganya nanti boleh ler cuba..!

Am (Flora Heights) berkata...

thaniah.., wah kira ida dh nmpk susutlah juga. kita pun dh bagai2 makan produk slim tapi susahnya nk turun tau. kadang tu cam give-up pulak tapi masih nk kurus gak tu..! baper harganya nanti boleh ler cuba..!

Am (Flora Heights) berkata...

thaniah.., wah kira ida dh nmpk susutlah juga. kita pun dh bagai2 makan produk slim tapi susahnya nk turun tau. kadang tu cam give-up pulak tapi masih nk kurus gak tu..! baper harganya nanti boleh ler cuba..!

Ctnaemah berkata...

Ida...jeles ku tgk dikau makin slim..aku ni tak turun2 jugak..plg banyak susut 500gm aje..huhuhu..produk slim menyelim ni toksah cakap ler..semua beli tp malu nak ckp..mmg tak abis punnnn...hehehe

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...