DAPUR KECIL KU

Jumaat, 13 Januari 2012

HAPPY BIRTHDAY ANAK KU~29 DEC

Salam..
taknak ckp apa sbb wordless wenesday..
benornya keje byk tp dah mula rindu dgn blog ku ini jd update dulu kisah sambutan hari lahir kembar bln lepas.lamanya kan.
ini aje yg mampu ibu buat utk puteri kembar ibu ini. mereka lah racun dan mereka juga penawar. Klu takde mereka ibu akan rasa sunyi dan sepi tp jika mereka ada terasa rimas dan geram bila dia org buat perangai tp sekarang dia org dah masuk 5 thn pada 27 Dec lepas.kira dah besar sikit dan faham apa org ckp.

majlis ni buat kat gerai bihun sup aje nak buat kat rumah susah rumahnya sempit.buat menu biasa2 aje.buat pun awal sehari sbb 27 Dec tu ibu dah keje dan kembar pun sibuk nak daftar utk pra sekolah.Anak yg nak sekolah ibu dgn abah yg duk risau.
Kek tu ada 2 biji sbb satu utk abang kembar yg lahir 31 Dec sudah genap 19 thn yer ajis dah kena belajar cara nak hidup sendiri.

2 ulasan:

Cho Zila berkata...

ida.. terlambat nak wish happy birthday untuk kembar... kek buat sendiriker? bolehler order nanti... kembar dah potong rambut yerk...

Zaliedana berkata...

Assalam kak ida,semalam dah mai sini,tapi xnmpk pic,loading pnyer lma,tenet lembab,rini mai lagi baru nmpk pic,adeiiii pendeknyer rambut kmbar,cam budak lelaki dah rambut tuh,nape potong pendek gitu kak..Sy pon wat kek barbie gak utk besday ank baru nih..Happybirthday ya wat kembar,Moga mmbesar mnjadi ank yg solehah n berjaya dunia akhirat..
Rep:-Kak YG SY GUNA UTK TALAM TUH,SILICON MOULD KAK...

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...