DAPUR KECIL KU

Jumaat, 18 November 2011

ORDER APAM DAN APAM...

N3 last sebelum blk keje dan nak kejar wat apam lg. Alhamdulillah rezeki budak2 dan mak budak he..he..
ini order sebelum raya hari tu.ramai benor nak korban ladybird ni.

burget doorgift utk kenduri aishah.600 biji ++ aku buat
utk sape2 nak order blh lah call yer

ini pun utk majlis aishah hampir 200 biji
cukup setakat ini.ada byk lg gambar ni tp takut korang jemu asyik tengok muka apam aje.

ok utk sape2 yg berminat nak order blh call 019-9543616

Harga Apam Dot2 & Ladybird ~ 50biji RM15 inti coklat,strawbery,kiwi dan bluebery
tanpa inti RM14 utk 50biji
no delivery tp klu sekitar cheras sy akan cuba usahakan utk hantar bergantung pd keadaan

2 ulasan:

Suara Kalbu berkata...

Salam kak,

Kalau kena pick up sendiri, nak kena pick up di mana ?

~~DAPUR KECIL KU~~ berkata...

to ~ Suara Kalbu

blh dtg pick up di gerai saya.
hadapan blok A
ppr pudu ulu
cheras

atau jika susah nak cari blh aje ambik di
1-jusco maluri
2-tesco ampang
3-tesco xtra cheras

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...