DAPUR KECIL KU

Jumaat, 19 November 2010

ORDER KEK KAREMEL

selang 2 ari kak aiza bg tau dia nak lagi kek karemel ni 2 biji beria-ia mintak aku buatkan jugak lepas tu ada jugak jiran kat umah ni yg order 2 biji  dan lagi 1 biji dr awin kat klang dan satu lagi tu aku punya lah he..he.. sbb kek ni sedap sambil masak utk org masak utk family sekali lah.nampaknya kak aiza betul2 suka dgn kek ni sampaikan aku tanya apa dia buat dgn kek ni selang 2 ari order(org dah order byk tanya plak)dia ckp mkn lah sbb kat umah dia adik-beradik dgn anak dia suka sgt lepas tu skrg ni klu nak gi kenduri kawen pun dia bawak buah tangan kek ni.takpe2 kak janji sy dpt order he..he..
inilah rupa kek yg belum di bakar.aku bab belang2 ni memang fail betulah tengok senget benget belangnya tu.
kat atas tu order ari sabtu.ahad pg2 lagi kak aiza sms lagi ckp nak lagi sebiji kek karemel tu aku plak dah kehabisan stok brg jd aku ckp tak janji ler blh buat ke tak lagipun ari tu hari ahad takut kedai tutup aje.lepas aje sms aku cepat2 siap bawak kembar keluar cari brg.rezeki ada kedai buka lagi jd dptlah aku buatkan kek karemel tu lagi.ne ler rupa kek karemel tu

hu..hu..terlebih warna plak naik hijauuu muka karemel tu .cepat2 sape nak order kek yg tengah hangat di pasaran ni sesiapa yg dah cuba kek ni mesti nak mkn lagi.lepas ni awin pun nak order 6 biji lagi thank yer awin insyallah takde aral sampai lah kek tu ke klang

2 ulasan:

izahdaut berkata...

waahhh kak ida...bisness kencang ekk..alhamdulillahhh

~~DAPUR KECIL KU~~ berkata...

To izah ~ adalah sikit2 itu pun dah lama menyepi

Mungkin Juga Nak Cuba Yang Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...